}

Je wilt aan de slag met Pinterest, maar weet niet waar te beginnen. Dan is deze training perfect voor jou. Maar ook als je al wel bekend bent met Pinterest, maar er echt serieus mee aan de slag wil. Ook dan is deze training voor jou.

Wat leer je tijdens deze training?

Deze training bestaat uit 5 delen. In elk deel behandelen we een ander onderdeel van Pinterest. Tijdens de training ontvang je van mij op maandag en op donderdag een e-book in je mailbox. We gaan onder andere aan de slag met het optimaliseren van je profiel, het inrichten van je profiel, het aanmaken van borden en de basis van het pinnen. Ik zal je het een en ander vertellen over Pinterest en SEO en hoe je Pinterest in kunt zetten zodat je er ook echt profijt van gaat hebben.

Week 1: 
Wat is Pinterest?
Waarom moet jij Pinterest inzetten voor je bedrijf?
Aanmaken van een business account.

Week 2:
Claimen van je website. Wat is het, waarom is dit belangrijk en hoe doe je het?
Claimen van je social media kanalen. Wat is het, waarom is dit belangrijk en hoe doe je het?
Hoe werkt Pinterest.

Week 3:
Welke verschillende soorten borden zijn er?
Hoe maak je een bord aan?
Waar moet je op letten bij het schrijven van de omschrijving?

Week 4: 
Welke verschillende soorten Pins zijn er?
Hoe maak je een Pin?
Waar moet je op letten bij het schrijven van de Pinomschrijving?

Week 5:
Waarom en hoe voer je een mini-audit uit op je account?
Hoe hou je een grote voorjaarsschoonmaak op Pinterest?

Zoals je ziet zal echt de basis uitgelegd worden. Maar dat betekend niet dat deze training alleen geschikt is voor mensen die nog niks doen met Pinterest. Ook al heb je al een account, kan het toch raadzaam zijn om deze training te volgen. Je loopt dan, onder mijn begeleiding, alles nog een keer bij langs en zorgt er hiermee voor dat alle onderdelen geoptimaliseerd worden. Hierdoor weet je zeker dat je alles juist hebt ingesteld en dat je er helemaal klaar voor bent om te gaan knallen met Pinterest. 

Ben je er van overtuigd dat de basis goed zit en wil je echt de diepte in met Pinterest? Dan kan ik je de Pinterest Playground training aanraden. Hier gaan we de grote speeltuin van Pinterest ontdekken en leer ik je alle ins- en outs wat je moet weten om echt te groeien met behulp van Pinterest. 

 

Wanneer begint de training?

De eerste training begint op maandag 1 april Je ontvangt elke maandag een mail met het ebook van die week met de opdrachten.  Je kunt instappen wanneer je wilt, maar let op!: Als je je aanmeldt voordat de training ook daadwerkelijk start betaal je slechts 27 euro ex btw. Daarna gaat de prijs omhoog naar 47 euro ex btw.
Besluit je om na de basistraining ook de Pinterest Playground training te volgen? Dan ontvang je je investering voor de basis training als korting. 

de prijzen zijn exclusief 21% btw

Als je op de knop ‘Ja! Ik doe mee’ klikt, kom je automatisch op een registratiepagina terecht. Vanaf 4 maart ontvang je dan wekelijks een mail van me. Stap je later in? Dan zul je vanaf dat moment 5 weken lang elke maandag een mail van me ontvangen met het e-book van de betreffende week. Ik kijk er naar uit om met jou aan de slag te gaan met Pinterest.