}

Wist jij dat er in 2018 ruim drie en een half miljoen Nederlanders actief waren op Pinterest? Het aantal gebruikers op Pinterest is in vergelijking met 2017 gestegen met 18 %. En jij bent nog niet actief op Pinterest? Dan is het nu tijd om daar wat aan te doen.

Tijdens deze Challenge leg ik je stap voor stap uit hoe je kunt starten met Pinterest voor je bedrijf. Hoe maak je een zakelijk account aan. Hoe maak je borden aan. Waar moet je op letten. En ook heel belangrijk als je Pinterest voor je bedrijf in wilt zetten: Hoe maak ik een eigen pin.

Vorig jaar heb ik deze Challenge al een paar keer gegeven. En met succes! Vele ondernemers gingen je voor en hebben door de challenge een start gemaakt met Pinterest. Door de inzet van Pinterest hebben ze hun website bezoeken zien stijgen en ik hun conversie verbetered.

Ik heb besloten om nog één keer de succesvolle Pinterest Challenge te geven. We gaan van start op maandag 4 maart. Je ontvangt 5 dagen lang een mail met uitleg over Pinterest. Aan het einde van de challenge staat je account en kun je aan de slag om Pinterest in te zetten voor je bedrijf.

Wat ga je leren tijdens deze challenge?

Tijdens deze challenge leer je de basis van Pinterest. Hoe maak je een account aan en hoe vul je deze zo goed mogelijk in? Hoe maak je borden aan? En hoe vul je deze borden? Aan het einde van de Challenge weet je de basis van Pinterest en kun je aan de slag om dit marketingkanaal in te zetten voor je bedrijf. 

De challenge start maandag 4 maart. Je ontvangt 5 dagen lang, elke dag een e-book in je mail met daarin kleine opdrachten om stap voor stap aan de slag te gaan met Pinterest.
Doe je mee?!