}

Social media is meer dan berichten plaatsen. Als je wilt groeien op je social media kanalen en dus klanten wilt bereiken, zul je meer moeten doen dan dit. Dan is het belangrijk dat er een strategie achter je berichten zit. Dat je weet voor wie je de berichten schrijft. De berichten die je schrijft moeten aanspreken en makkelijk leesbaar zijn. Ze moeten aanzetten tot reageren, incshrijven, kopen. Kortom: Het op de juiste manier inzetten van Social media vergt tijd.

Het uitbesteden van Social media betekent dat ik voor jou content creëer en berichten post. Dit is voor jou fijn, zodat je zelf hier geen tijd meer aan kwijt bent. Jij kunt je bezig houden met andere taken van je bedrijf terwijl ik zorg voor je online zichtbaarheid op social media.

Jij bepaalt welke kanalen je in wilt zetten en hoe vaak. Uiteraard kan ik je hierin adviseren. Op het moment dat ik voor je aan de slag ga, maak ik een planning en schrijf ik de content. Afbeeldingen voor bij de berichten ontvang ik van jou of haal ik van je website af. Je kunt er ook voor kiezen om contentfotografie uit te besteden. Neem in dat geval contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Is er een minimale contractperidoe?
>
 Ja, je gaat de samenwerking aan voor minimaal 3 maanden, daarna is deze per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Vanaf wanneer zie ik resultaat van het uitbesteden?
>
Afhankelijk van het gekozen pakket zul je al vrij snel je bereik zien stijgen. Hier kunnen geen garanties aan ontleent worden.

Wat gebeurd er als ik mijn contract stopzet?
>
Zodra je de samenwerking opzegt en het contract is gestopt, ben je zelf weer verantwoordelijk voor je social media. Het is dan aan jouw om ervoor te zorgen dat je zichtbaar blijft bij je volgers.

Moet ik zelf zorgen voor beelden?
>
Ja, je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van beelden.

Moet ik zelf zorgen voor content?
Nee, in principe zoek en schrijf ik de content voor de berichten. Uiteraard mag je altijd zelf suggesties doen, of teksten aanleveren. Natuurlijk is het handig om acties ed door te geven, zodat ik dit mee kan nemen in de content die ik voor je inplan.

Blijft er ruimte over om ook zelf af en toe nog iets te posten?
Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om zelf ook nog af en toe iets te posten.

Ik twijfel of welk pakket voor mijn bedrijf het beste is?
Als je twijfelt over welk pakket het beste geschikt is voor jouw bedrijf, dan adviseer ik je hier graag in. Neem in dat geval contact met me op en we maken een belafspraak om jouw wensen en de mogelijkheden door te spreken.

Kan ik mijn pakket op een later tijdstip nog upgraden?
Uiteraard is het altijd mogelijk om je pakket te upgraden. Laat dit minimaal 2 weken voor de nieuwe maand ingaat weten.

Hoe gaat de betaling?
Ongeveer twee weken voor de nieuwe maand begint, ontvang je van mij een factuur. De betaling vindt plaats voorafgaand aan de maand waarin ik de werkzaamheden voor je uitvoer.

Wat gebeurd er zodra ik aangegeven heb gebruik te willen maken van jouw diensten?
Zodra jij aangeeft met mij te willen samenwerken, neem ik binnen 24 uur contact met je op. We spreken een moment af om contact te hebben, Dan spreken we jouw wensen door en wil ik graag wat meer horen over jouw bedrijf en jouw doelen. Samen bespreken we de startdatum van onze samenwerking. In principe starten de contracten bij mij per 1e of 15e van de maand.