}

Bij het runnen van een bedrijf komt flink wat kijken. Al die taken kunnen je behoorlijk boven het hoofd groeien. Ze slokken zoveel tijd van je op, dat je geen tijd meer over houdt om echt aan de slag te gaan met je bedrijf. Je hebt zoveel plannen in je hoofd, maar de tijd ontbreekt om deze verder uit te werken. Heb je dan al eens gedacht aan het uitbesteden van enkele van je taken? Dit kan jou zoveel lucht geven, waardoor je je passie weer terug vindt. Waardoor je weer zin krijgt om te ondernemen. Of waardoor je eindelijk tijd hebt om aan de slag te gaan met je plannen. Wil jij dat ook? Dan ga ik je helpen!
Enkele taken waarbij ik je kan helpen:
– klantenservice
– emails beantwoorden
– productteksten schrijven
-(web)teksten schrijven
– producten online zetten
– website onderhouden
– blogs schrijven

Daarnaast ben ik een hele goede sparringspartner. Wil je één keer per maand een half uurtje sparren? Je hoofd leeg maken en ordenen? Dat kan natuurlijk ook. Je zult zien dat je na een sparringssessie weer orde hebt in je hoofd en ruimte hebt om verder te gaan.

Tarieven

Ik werk op basis van abonnementen. Je kiest zelf voor hoeveel uur ik gemiddeld per week voor je aan de slag ga. Opties voor een abonnement zijn:

  5 uur per maand =   275 euro 
10 uur per maand =   500 euro
15 uur per maand =   750 euro
20 uur per maand = 1000 euro

(bedragen zijn per maand en exclusief 21% btw)
Betaling vindt plaats aan het begin van elke maand.

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur me dan snel een bericht dan maken we een afspraak om dit te bespreken.