}

Zichtbaarheidscan

Zichtbaarheid is het toverwoord van dit moment. Zichtbaar zijn betekentt dat je gezien wordt door klanten en potentiële klanten. Zichtbaar zijn betekent dat ook dat je gezien wordt door Google. Met de zichtbaarheidscan ga ik voor je bekijken hoe het gesteld staat met je zichtbaarheid. Dit kan op verschillenden vlakken. Na afloop van de scan ontvang je van mij een uitgebreid verslag met mijn bevindingen en verbeterpunten en adviezen. Daarnaast zal het rapport nog een aantal handige tips bevatten die je kunnen helpen je zichtbaarheid te verbeteren. De basisscan wordt uitgevoerd op basis van je Instagram account. Daarnaast kun je kiezen voor diverse uitbreidingen: Facebook -> ik kijk naar de inrichten van je pagina en de frequentie en variatie in je berichten Pinterest -> ik kijk naar je account, de invulling van je borden, en de koppeling met je website Seo -> ik voer een seo scan uit op je website en een zoekwoordenonderzoek, waardoor jij precies weet waar je aan moet werken om je zichtbaarheid te verbeteren.

Social media

Bij de zichtbaarheidscan voor social media kijk ik naar vooral naar Instagram. Wil je liever dat ik je Facebook onder de loep neem? Dat kan, geef dit dan even duidelijk aan bij je aanvraag. Waar kijk ik naar bij deze scan: – de uitstraling van je website/webshop – de vormgeving van je website/webshop – de algemene indruk van je website en je social media kanalen – de doelgroep op social media – de profielen van je sociale media – de frequentie en variatie in je berichten – het gebruik van fotografie en video’s op je social media kanalen – het gebruik van hashtags – het gebruik van overige social media kanalen Na aanvraag van je scan ontvang je van mij een factuur. Binnen 8 werkdagen na ontvangst van betaling ontvang je het uitgebreide rapport in je mailbox. Je weet nu precies waar je staat en wat je kunt verbeteren.

Bonus

Vraag je nu de zichbaarheidscan Social Media aan, dan krijg je er gratis een hashtagonderzoek bij t.w.v € 75,- Prijs: € 137,- (ex btw) Je kunt de scan uitbreiden met het scannen van andere kanalen: Instagram + Facebook € 167,- Instagram + Pinterest € 197,- Instagram + Facebook + Pinterest € 227,- Instagram + Seo € 287,- Instagram + Facebook + Seo € 317,- Instagram + Pinterest + Seo € 347,- Instagram + Facebook + Pinterest + Seo € 367,- (Bij het invullen van het aanvraag formulier graag invullen welke scan je graag wilt) Heb je vragen over een bepaald scan? Dan kun je me altijd een berichtje sturen.